Zsédenyi Adrienn (Zséda)

énekesnő

„Tíz éve járok ide és még sosem csalódtam. Megbízható, precíz, jó ízlésű és korrekt szolgáltatásban van mindig részem.

Szívből ajánlom mindenkinek!”

Kaló Tamás

vezérigazgató, Phoenix Pharma

„Köszönettel tartozom Neked és Kollégáidnak azért a szakértelemért és odafigyelésért, amivel kezelitek a betegeiteket, köztük engem. Én 20 éve örömmel járok fogorvoshoz – Hozzád, Hozzátok. Ez már önmagában nagy eredmény, annak pedig külön örülök, hogy a fogaim is rendben vannak!
?
További sok sikert kívánok Nektek!”

Bagi Iván

előadóművész, író

Dr. Tóth György kellemes csalódás volt számomra, mivelhogy az orvosi módszerei egyenesen következnek humánus személyiségéből. Különleges empátiája, szakmai alázata, gondossága csaknem fesztelenné teszi az őt felkereső pácienst, ugyanis rendhagyó módon nem az orvosokat övező feszült légkör uralkodik rendelőjében, hanem annak az örömnek a lehetősége, hogy nála szinte teljesen fájdalommentesen a bajunkat tökéletesen orvosolni fogják. Ez a megelőlegezett, jóleső bizonyság egy idő után még engem is átjárt, miután meggyőződtem arról, hogy ez nem a kedveskedő szakember választékos diplomáciai érzékéből fakad, hanem ez mind ő maga. A legapróbb részletekre is kiterjedő precíz nyugalom, és empatikus professzionalizmus jellemzi.
Én hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott vele.

Király István

vezérigazgató, Antenna Hungária

Akkor bízom egy orvosban, ha megmondja mi lesz…. és az történik! Na, Gyuri ilyen! Genetikailag rossz és csúnya fogakkal kezdtem…. ma természetes fogsorral mosolygok! És 30+ éve van egy kiváló barátom!

Köszönöm, Gyuri!
Köszönöm TriDent!

Gyetván Csaba

műsorvezető

„Ezen az estén volt okom mosolyogni, a fogaim Dr Tóth Györgynek köszönhetően vannak ilyen állapotban.

Köszönet érte!”

Morvai Noémi

műsorvezető (Duna televízió)

„Talán szakmámból adódóan is, nagyon fontos számomra az első benyomás, ami alapján képet festek magamban a másik emberről. Amit rögtön megnézek valakin az a cipője, a keze és a mosolya, a fogai. Ezek ápoltsága. A mondás úgy tartja, hogy a szem a lélek tükre. Szerintem a mosoly.
Sok minden mögé elrejtőzhet egy ember; márkás ruhák, csinos táskák, „trendi” frizura, méregdrága autó… De az ápoltság, az Önmagunkkal szemben támasztott igényesség mindent elárul rólunk, és legbelsőnket tükrözi a világ felé. Afelé a világ felé, amely az egészség és a szépség mindenhatóságát hirdeti. Talán soha nem is volt másként… de tény, hogy most olyan korban élünk, amikor tehetünk is azért, hogy egészségesek és szépek legyünk.
Említettem azt a bizonyos első benyomást. Ekkor dől el minden. Ekkor szavazunk bizalmat valakinek, vagy vonjuk meg tőle talán egy életre. Furcsa dolog ez a bizalom. Ez minden emberi kapcsolat alapja. A világ nem működik nélküle. Egy nő életében talán még nagyobb jelentőséggel bír.
Éppen ezért kimondhatatlanul hálás vagyok a Sorsnak, hogy pár évvel ezelőtt rátaláltam az én drága fogorvosomra, akinek az iskolai fogorvoslás rossz emlékeit egy életre sikerült elűznie. Már csak egy valamire emlékszem azokból az időkből, de ezt a mai napig igaznak tartom – a mosoly akkor az igazi, ha ép. Nem csak szép.”

Incze Ildikó

színművész

„Egy mosoly sok mindent megold. Legyen az a színpadon, vagy a színfalak mögött, otthon, vagy a közértben. Jól esik annak aki adja, és annak is, aki kapja. Magabiztosságot és felszabadultságot viszont csak az ápolt, harmonikus fehér és egészséges fogak adhatnak.

Ezt az élményt és biztonságot élvezem, mióta a TriDent Esztétikai és Családi Fogászatra bíztam fogaimat.”

Dorogházi Krisztina

MOL Magyarország pénzügyi vezető (CFO)

„Alapvetően nem vagyok egy bátor ember, de van két olyan dolog, amitől a legtöbb ember tart, én viszont egyáltalán nem félek. Ez a repülőn utazás és a fogorvos. A repülőre nincs racionális magyarázaton, egyszerűen TUDOM, hogy nem lesz baj. A fogorvosra viszont annál inkább van magyarázatom. Tizentöt éve járok ide és még soha, a legkisebb mértékben sem volt rossz érzésem, tehát nincs okom a félelemre. Soha nem szorongtam, hogy vajon mi fog történni, fog-e fájni, meddig tart még, milyen lesz, fog-e sikerülni, nem jó érzés stb. Semmi ilyesmi. Mindig tökéletesen részletes, professzionális, de érthető magyarázatot kaptam mindenre a folyamat előtt, közben és után, és mindig azt éreztem, hogy semmi, de semmi nem fontosabb annál, mint hogy én elégedett legyek a végeredménnyel. Egy ilyen helyzetben pedig tényleg nincs miért aggódnom.

Ezért szoktam bátran és őszintén ajánlani a korábban látogatott, de valamiért nem igazán kedvelt fogorvosukat éppen lecserélni próbáló barátoknak és ismerősöknek Dr. Tóth Györgyöt. Tudomásom, illetve a visszajelzések szerint még senki nem csalódott az ajánlásomban

Draskóczy Imre

a Magyar Női Torna Válogatott Szövetségi Kapitánya

„Évek óta járok ide és mindig a legnagyobb szaktudással végezték a kezelésemet!
Mindezek mellett olyan kiszolgálásban részesültem, hogy igazából  betegnek nem is éreztem magam, és ha lehet olyat mondani egy fogorvosi kezelésre hogy »jól éreztem magam« akkor itt biztosan elmondható.”

Tapolcsányi András

színművész

„Elmaradt tornaóra, végeérhetetlen várakozás (névsor vége), vér, veríték, könnyek, rettegés és bádogtömés.

Nagyjából ezek az emlékek maradtak bennem az iskolai fogászati kezelésekről.
Színésznek álltam. Bár soha nem volt horrorisztikus a fogsorom, illett volna már hozzányúlni. Csak azok a gyerekkori élmények ne lettek volna. Halogattam és halogattam. Kerültem a szemközti házat, ahova szép nagy betűkkel ki volt írva: FOGORVOS. A fájdalom volt, ami végül átvitt, és nagyon hamar át kellett értékelnem a fogászatról kialakult nézeteimet. Először a fájdalom szűnt meg, aztán szép lassan, néhány kezeléssel eljutottam addig, hogy nyugodtan nevethetek teli szájjal.
Színpadképes lettem. Mindenkinek azt kívánom, hogy élje át a pillanatot, amikor fogorvosa teljesen helyreállítottá nyilvánítja a fogsorát. És mindezt elérhető áron, barátságos hangnemben, huszonegyedik századi technológiával. Ezt már csak az múlja felül, amikor félévenként beülök ugyanabba a székbe, és besöpröm a Doktor úr elismerését.

Szeretek fogorvoshoz járni.”