Fogászati rendelőnket 1995-ben nyitottuk családi vállalkozásként. Praxisunk öt, csúcstechnológiával felszerelt kezelő helyiséggel rendelkezik.

A TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ káposztásmegyeri fogorvosi rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi (Budapest, Káposztásmegyer, Újpest, Dunakeszi, Fót, Fótliget, Göd, Vác, Üröm, Budakalász, Szentendre) és a távolabbról érkező pácienseinknek is.

Fogorvosi magánrendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű, fájdalommentes fogászati ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéstől (smile design) kezdve, a professzionális fogfehérítésen, az allergiamentes fémmentes koronák és hidakon és a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai (fogbeültetés, műgyökér beültetés) és szájsebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas kéjgáz technológia.

Időpont kérés

  Adatkezelési nyilatkozat

  Hozzájárulok a Tri Dent Kft. által a megadott elérhetőségeimen történő megkereséshez, és a személyes adataim kezeléséhez

  TriDent Esztétikai és Családi Fogászat

  … hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre!
  A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel!

  — Dr. Tóth György

  Facebook

  Facebook Pagelike Widget