Fogászati rendelőnket 1995-ben nyitottuk családi vállalkozásként. Praxisunk két, csúcstechnológiával felszerelt rendelővel rendelkezik.

A TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ káposztásmegyeri fogorvosi rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi (Budapest, Káposztásmegyer, Újpest, Dunakeszi, Fót, Fótliget, Göd, Vác, Üröm, Budakalász, Szentendre) és a távolabbról érkező pácienseinknek is.

Fogorvosi magánrendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű, fájdalommentes fogászati ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéstől (smile design) kezdve, a professzionális fogfehérítésen, az allergiamentes fémmentes koronák és hidakon és a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai (fogbeültetés, műgyökér beültetés) és szájsebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas kéjgáz technológia.

Időpont kérés

Adatkezelési nyilatkozat

Hozzájárulok a Tri Dent Kft. által a megadott elérhetőségeimen történő megkereséshez, és a személyes adataim kezeléséhez.

TriDent Esztétikai és Családi Fogászat

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre!
A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel!

— Dr. Tóth György

Facebook

Facebook Pagelike Widget