Fogászati rendelőnket 1995-ben nyitottuk családi vállalkozásként. Praxisunk öt, csúcstechnológiával felszerelt kezelő helyiséggel rendelkezik.

A TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ káposztásmegyeri fogorvosi rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi (Budapest, Káposztásmegyer, Újpest, Dunakeszi, Fót, Fótliget, Göd, Vác, Üröm, Budakalász, Szentendre) és a távolabbról érkező pácienseinknek is.

Fogorvosi magánrendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű, fájdalommentes fogászati ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéstől (smile design) kezdve, a professzionális fogfehérítésen, az allergiamentes fémmentes koronák és hidakon és a mikrofogászaton, a foghúzás nélküli fiatal és felnőtt fogszabályozáson át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai (fogbeültetés, műgyökér beültetés), parodontológiai (íny-, és fogágybetegségek, ínysorvadás kezelése) és szájsebészeti műtétekig. A fogak megtartásának legmodernebb módszere, a mikroszkópos gyökérkezelés, melyet rendelőinkben két magasan képzett mikroszkópos gyökérkezelés specialista (endodontus): Dr. Borbély Petra és Dr. Csarnai Máté végzik. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a szorongás csökkentését szolgáló éber szedációhoz alkalmas kéjgáz technológia és a teljes altatásban végzett fogászati beavatkozások lehetősége (altatásos fogászat).

Időpont kérés

  Adatkezelési nyilatkozat

  TriDent Esztétikai és Családi Fogászat

  … hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre!
  A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel!

  — Dr. Tóth György

  Facebook

  Facebook Pagelike Widget