lang lang lang lang lang

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre. A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel.

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

BEJELENTKEZÉS

TriDent Budapest
Bejelentkezés:
Dr. Tóth György:
+36 20 @ 945-8797
Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér
+36 20 @ 945-8811
hétköznapokon 14-20h:
+36 1 @ 230-8067
bejelentkezes@trident.hu
Rendelés:
hétköznapokon délután, bejelentkezés szerint.


TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ
Rádiósebészet

A rádiósebészet segítségével vérzés és komolyabb hőterhelés nélkül tudunk ínyplasztikai beavatkozásokat végezni. A rádiósebészeti technológia egy korszerű, nagy energiájú sebészeti módszer, mely során 4MHz-es rádiófrekvenciát alkalmazunk. A rádiósebészet – szemben a régi kauterizációval és a hagyományos elektrosebészeti eszközökkel, melyek a környező szövetek hőterhelése miatt gyakran ínyvisszahúzódást okoztak – alkalmas a lágyrészek (íny) tervezhető és kiszámítható korrekciójára.

  • img img img img
  • img
  • img

A rádiósebészetet sikerrel használjuk az egyszerű, egy fogat érintő ínykorrekciótól (pl. a szuvas üregbe beburjánzó ínyrész eltávolítása) a nagyobb, több fogat érintő esztétikai beavatkozásokon át (pl. szimmetra helyreállító műtét) a fogbeültetés utáni implantátum felszabadításig.

Segítségével sok olyan fogat tudunk megmenteni, vagy egy lépésben helyreállítani, melyet eddig nem tudtunk megoldani. A rádiófrekvenciás sebészet fogászati alkalmazását hazánkban rendelőnk orvosa –Dr. Tóth György- oktatja: számos előadást és gyakorlati képzést tartott vezető fogorvosoknak és továbbképző cikkeket publikált a rádiósebészet fogászati alkalmazásáról.
A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia -New York, USA- tagja (World Academy of Radiosurgery).

!

Rendelőnkben az Ellman (NY, USA, www.ellman.com ) cég Dento-Surg™ Radiolase® készülékét használjuk.
Magyarországi forgalmazó:
Ellman Magyarország Kft., dr. Béres Gizella
tel:06 30 203 4205, e-mail: gberes@monornet.hu

img

Fogorvosaink: Dr. Tóth György M.Sc. | Dr. Csarnai Máté | Dr. Borbély Petra M.Sc. | Dr. Komlós György | Dr. Keresztúri Márk

portraitDr. Tóth György MOM, M.Sc.
(Master of Oral Medicine in Implantology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

logo

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

implantológia|fogszabályozás|mikroszkópos gyökérkezelés|mosolytervezés|éber szedáció|fogfehérítés|fémmentes koronák, héjak