lang lang lang lang lang

… hogy Ön is elégedett és gyönyörű mosollyal gondoljon vissza a TriDentnél végzett fájdalommentes kezelésekre. A hét minden munkanapján várjuk Önt is barátságos, nyugodt légkörben, high-tech felszereltséggel.

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

BEJELENTKEZÉS

TriDent Budapest
Bejelentkezés:
Dr. Tóth György:
+36 20 @ 945-8797
Dr. Szentgyörgyi Gyöngyvér
+36 20 @ 945-8811
hétköznapokon 14-20h:
+36 1 @ 230-8067
bejelentkezes@trident.hu
Rendelés:
hétköznapokon délután, bejelentkezés szerint.


TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ
Mosolytervezés

További információkért látogasson el a mosolytervezéssel foglalkozó tematikus oldalunkra: www.mosolytervezes.hu

Sokszor nehéz elképzelni, hogy még egy konkrét és átlátható kezelési terv elkészítése és megbeszélése után is, hogy vajon milyen lesz majd a végeredmény: milyen lesz az új mosolyom?

A mosolytervezéssel (smile design) az a célunk, hogy tervezhetően és kiszámíthatóan alkossuk meg azt a mosolyt, mely harmóniában áll az Ön karakterével, egyúttal figyelembe tudjuk venni fogainak az elhelyezkedését, az ajkainak és ínyének arányait, lefutását, az ajkak íveit, az arc és a mosoly szimmetriáját és karakterét.

A mosolytervezés folyamata:

A szép mosolyt könnyű elképzelni, de nehéz meghatározni. Mégis, a mosolytervezéssel foglalkozó ún. esztétikai fogorvosnak tisztában kell lennie azokkal a megfogalmazható szabályokkal, amitől egy mosolyt szépnek látunk, és ehhez kell rendelnie azokat a módszereket, melyek segítségével az Ön igényének megfelelővé varázsolja mosolyát.

  1. Konzultáció: igények és lehetőségek megbeszélése, fotók készítése, mosoly analízis és esztétikai arc analízis
  2. Egyedi kezelési terv felállítása mosolytervvel, amely képek alapján eldönthetjük, hogy melyik megoldás állna Önnek legjobban. Ezt a folyamatot hívjuk számítógépes mosolytervezésnek, mely során egy mosolytervező szoftver segítségével előre megtervezzük majdani mosolyát (mosolyterv verziók).
  3. Diagnosztikus ideiglenes mosoly készítés, mely során megbizonyosodhatunk arról, hogy –mielőtt még a végleges munka elkészülne- biztosan megfelelő-e a kiválasztott megoldás, vagy igazítanunk kell esetleg rajta.
  4. A végleges megoldás elkészítése, hogy tartósan élvezhesse új mosolyát. Ez történhet fogfehérítéssel, fogszabályozással, és/vagy fémmentes korona, cirkon korona, fémmentes héj, préskerámia héj, e.max héj, e.max korona segítségével.

Tipikus és szép megoldások rendelőnk eseteiből:

ELŐTTE

img

a hiányzó két kismetsző a helyükre vándorolt szemfogakkal

TERV

img

a digitális mosolyterv megmutatja, hogy mire számíthatunk

EREDMÉNY

img

az elkészített direkt héjakkal a szemfogakat kismetsző formájúakra formáltuk

img
img

ELŐTTE

img

szabálytalan fogazat, ám a páciens nem vállalta a fogszabályozást

TERV

img

a számítógépes mosolyterv alapján tervezhetjük a beavatkozást

EREDMÉNY

img

a msolyterv alapján készített direkt héjak (instant ortho, instant fogszabályozás)

ELŐTTE

img

az elkoptatott első fogak

TERV

img

a számítógépes mosolytervezés

EREDMÉNY

img

az elkészített ideiglenes megoldás

ELŐTTE

img

a lekoptatott fogak, a régi, nem záró bal felső kismetsző koronával

TERV

img

számítógépes digitális mosolyterv

EREDMÉNY

img

az elkészített ideiglenes helyreállítás

ELŐTTE

img

a jobb felső szemfog nem fejlődött ki teljesen

TERV

img

a számítógépes mosolytervvel meg tudjuk nézni, milyen lez a megoldás

EREDMÉNY

img

direkt héj segítségével állítottuk helyre a szabályos fogformát


+

Ha még többet szeretne megtudni a mosolytervezésről, látogasson el a mosolytervezéssel foglalkozó tematikus oldalunkra: www.mosolytervezes.hu


Fogorvosaink: Dr. Tóth György M.Sc. | Dr. Csarnai Máté | Dr. Borbély Petra M.Sc. | Dr. Komlós György | Dr. Keresztúri Márk

portraitDr. Tóth György MOM, M.Sc.
(Master of Oral Medicine in Implantology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

logo

A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

implantológia|fogszabályozás|mikroszkópos gyökérkezelés|mosolytervezés|éber szedáció|fogfehérítés|fémmentes koronák, héjak